Restaurant
Innovativ dansk mad
Med fødderne plantet solidt i den jyske muld, kreerer vi innovative madoplevelser på et højt kulinarisk niveau.
Carsten Kjær, 3. generation
Carsten Kjær

Menu

Forårsmenu

I vores restaurant serverer vi gastronomiske oplevelser og vine i stemningsfulde omgivelser. Med udgangspunkt i egen urtehave, egnens lokale råvarer og de skiftende årstider, tilbereder vi smagsoplevelser i høj kvalitet. Vi lægger vægt på at skabe en helhedsoplevelse, hvor personlig betjening, kompetent rådgivning og respekt for naturens råvarer er i højsædet.
Restauranten er åben for aftenservering alle ugens dage fra kl. 17.30. Sidste ret serveres klokken 22.00. Bordbestilling nødvendig.
Restauranten er derudover åben for frokost alle ugens dage fra kl. 12.00. Køkkenet lukker for bestillinger kl. 14.00.
Der tages forbehold for prisstigninger.

4-retters menu

Snack-Servering med Bobler samt
Vores Brød med Smør & Cremer

Kulmule, Blomkål & Blåmuslingsauce

Kylling, Beder & Sauce Hollandaise

Ganerenser

Kalv, Porrer & Rødvinsglace

Pre Dessert

Honningkage, Hindbær & Citron

Kaffe / The & Sødt

Frokost Retter

Ribehøjs Suppe
DKK 155,-
Ribehøjs Fiskefilet
DKK 165,-
Ribehøjs røget Fanø-laks
DKK 195,-
Ribehøjs Perlehøne
DKK 195,-
Ribehøjs Stjerneskud
DKK 245,-
Ribehøjs Pariserbøf
DKK 245,-
Ribehøjs Vegetarret
DKK 195,-
Ribehøjs Frokost Dessert
DKK 115,-
Ribehøjs Frokost Dessert med Kaffe
DKK 145,-

Ribehøj danner gerne rammen om festlige lejligheder.

Vi tilbyder middagsselskaber fra 17.00 - 23.00 med op til 36 gæster.

Vi tilbyder vores 4-retters menu. Drikkevarer serveres efter ønske.


4-retters menu:

Pris pr. kuvert kr. 850,00

Pris pr. kuvert incl. vinmenu kr. 1500,00


Drikkevarer kan også tilkøbes efter ønske og efter forbrug.

Kontakt os på tlf. 75398532 mellem 8.00 - 15.00 eller send os en mail på info@ribehoej.dk så tager vi en snak om mulighederne


Forespørg
Reserver